Storcator citrice manual inox hardware

Storcator Heinner Citrus 850S Storcator de citrice Heinner Citrus 850S, putere 100W, capacitate 0. 25 litri, sistem antipicurare, filtru din plastic pentru pulpa, culoare inox 3 Ani garantie Produsul dvs. beneficiaza de 3 ani garantie, avand avantajele de mai jos: Acoperire nationala, serviceul este asigurat la domiciliul dumneavoastra de catre un reprezentant autorizat Consultanta si Cumpara Prese si storcatoare manuale online de la eMAG!

Descopera promotiile zilei si preturile avantajoase la o gama variata de Prese si storcatoare manuale. Storcator manual de citrice din inox. Storcatorul manual de citrice inox arediametrul de 13cmsi stoarce lamaia, portocala sau mandarina rapid si fara efort. Adauga la favorite Producator: Peterhof Model: PH Descriere Storcator manual de citrice din inox Peterhof PH Sporitiva tonusul organismului, profitati de vitaminele si sarurile STORCATOR DE CITRICE MANUAL DIN INOX PH Autentic HomeTVSTORCATOR DE CITRICE MANUAL DIN INOX PH Fabricat din otel inoxidabil Acest storcator manual este proiectat pentru a extrage sucul din lamai, portocale, grapefruit si mandarine rapid, eficient, aproape fara efort Filtrul special indeparteaza pulpa si semintele pentru ca dumneavoastra sa puteti savuradoar sucul proaspa Vino la Flanco si descopera gama diversificata de storcatoare fructe si legume la preturi avantajoase.

Comanda acum. Nu rata ofertele zilei. Livrare rapida. Storcator manual citrice semiprofesional ideal atat pentru bucataria ta personala, cat si Storcator de citrice din otel inoxidabil, acest storcator manual este proiectat pentru a extrage sucul din lamai, portocale, grepefruit si mandarine rapid, eficient si aproape fara efort. Filtrul special indeparteaza pulpa si semintele pentru ca Dvoastra sa puteti savuda sucul proaspat si absolut natural. Cana in care se scurge sucul este din otel inox de cea mai buna calitate.

Storcator citrice manual Despre noi IDEAL INOX are ca obiect de activitate producerea si distribuirea utilajelor alimentare profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, pizzerii, patiserii, fastfood, macelarii, spitale, etc. Storcator citrice Cod: BESPR Alimentare: 230V Putere: 230W Dimensiuni (LxAxH): 300x190x440mm Greutate: 10kg Corpul realizat din aluminiu Componentele ce intra in contact cu fructele realizate din inox Cu microintrerupator de siguranta Storcator manual de citrice din inox.

Storcatorul manual de citrice inox arediametrul de 13cmsi stoarce lamaia, portocala sau mandarina rapid si fara efort. Adauga la favorite Storcator manual.

Descriere produs. Se pot obtine sucuri din fructe si legume moi: struguri, mere, citrice, rosii, sucuri din germeni si vlastari. Storcatorul manual Lexen are garantie de 1 an. Vezi mai mult. Produse complementare. Storcator manual prin presare la rece argintiu Lexen. Storcator citrice manual. Ocazii. Contact rapid. 0745 017 009 0733 023 020.

Find us on Storcator citrice manual inox hardware. Despre noi. IDEAL INOX are ca obiect de activitate producerea si distribuirea utilajelor alimentare profesionale pentru restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, pizzerii, patiserii, storcator manual de citrice, preturi, cel mai mic pret, rezultatePhone: (126) 760-3716 x 3879

Email: [email protected]