Capsator manual cutii carton bucuresti

Cutii pentru uruburi; CAPSATOR MANUAL 4 10 MM. Model: capsator manual TIP53 cu capse tip A; Material: carcas din oel; Lungime: capse 4 10 mm; Sector 6, Bucuresti. Cererea de retragere a consimtamantului trebuie sa cuprinda atat datele de identificare, cat canalele de comunicare pentru care se doreste retragerea Capsator manual cu capse mari pentru cutii de carton si ambalaje din carton presat tip box. Capsator pneumatic pentru cutii carton, foloseste agrafe cu latimea de 32 mm.

Capacitate magazie: 120 agrafe. Aplicatie Fixare ambalaje carton Latime agrafe 32 mm Lungime agrafe 22 mm Sectiune agrafe 0, 9 x 1, 9 mm Tip agr Capsator de cutii manual, pentru nlimea capsei de 18 mm Articolele marcate cu acest ptrel colorat se livreaz n termen de 2 sptmni.

Livrare n 3 sptmni Cumpara Capsator manual SENCO SCCM18P1, 1518mm, pentru cutii carton de la eMAG! Verifica oferta de azi si alege dintro gama variata de produse online la Gips carton Placi si profile gipscarton, tavane casetate si altele Acoperisuri Acoperisuri din tigla metalica, beton, sindrila bituminoasa si altele Usi industriale si de garaj Usi basculante si accesorii Capsator manual inchidere cutii carton Capsator manual inchidere cutii carton. Utilizeaza capse cu lungimea de 15 si 18 mm; Capacitatea magaziei: 100 buc; Greutate: 1, 7 kg; Dimensiuni: 380 x 115, Grialex Group Srl, Mihai Viteazu, Nr.

327K, Harman, ID: Capsator pentru ambalaje REGUR 311 Capsatorul manual de ambalarea si sigilarea cutiilor de carton, este un capsator solid si robust realizat din otel inoxidabil si functioneaza cu capse din sarma lata tip Regur 73 din otel zincat. Capsator ambalaje cutii de carton KP 18. Bucuresti, Sectorul 3 3 sep Capsator pneumatic carton cutii baxuri. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice 50 lei. Negociabil. Cristuru Secuiesc 2 sep Vand capsator stanley 50 de cutii de capse.

Unelte Scule Feronerie Unelte si piese Capsator manual cuie 1014mm, capse 414mm, scoabe 1012mm, TopMast. Mama si copilul Alte produse copii Vei gasi usor pe OLX. ro anunturi gratuite interesante din Bucuresti, Ilfov si alte orase din tara si vei putea intra usor in legatura cu cei care leau publicat. Pe OLX. ro te asteapta locuri de munca, apartamente si camere de Livram gratis in toata tara comenzi de minim 100 lei.

Pentru Bucuresti sunt disponibile si livrari rapide si urgente. Cutii arhivare. Dosare din carton. Dosare din plastic. Caiete mecanice. File din plastic. Separatoare din carton. Separatoare din plastic. Dosare suspendabile. Alonje arhivare. Indecsi. Mape din carton. Mape din plastic. Clasoare carti de vizita. Suporturi verticale. Dosare si mape de prezentare. Capsator cutii carton. Pre normal: 238, 00 Capsator manual A 25.

Capsator montare cabluri. Pre normal: 64, 26 Pre special: Pret fara TVA: 36, 40 Pret cu TVA: 43, 32 Adaug n co. Adaug n lista de dorine Adaug la comparare Capsatoare, capse si cuie la Utilul.

Cumpara Capsatoare, capse si cuie in promotie incepand cu 2, 00 lei! capsator sticle bere model 1 Imbuteliati un colt din natura cu ajutorul capsatorului manual pentru sticla de bere.

Acest aparat este dotat cu un sistem Capsator manual cutii carton bucuresti ce permitePhone: (259) 891-5845 x 5190

Email: [email protected]