Burghiu pamant manuala herzer

Burghiu Pentru Pamant OLX. ro. OLX. ro iti ofera posibilitatea de a publica anunturi gratuite pentru orasul tau si imprejurimile sale.

Burghiu de plantat 260 mm Burghiu de plantat 260 mm pentru Stihl BT 121Burghiu pentru pamant 260 mm pentru foreza de pamant BT 360 StihlIdeal in efectuarea gaurilor in pamant pentru: garduri, stalpi, Nov 06, 2016 Burghiu de pamant ideal pentru gropi, pomi, stalpi, spalieri. pentru detalii si comenzi vizitati pagina mea sau la telefon Pentru acest gen de gauri este necesara utilizarea unul burghiu de pamant sau foreza.

Exista doua variante: foreza motorizata (electrica sau pe benzina) si foreza manuala. Cele motorizare sunt puternice si rapide insa au un cost destul de mare, ceea ce le fac mai putin recomandate pentru achizitia personala, pentru utilizare sporadica.

Vand Foreza manuala Sfredel Burghiu manual pentru dat gauri in pamant. Dimensiuni: 20 cm in diametru cu 140 cm inaltime 110 lei 25 cm in diametru cu 140 cm inaltime 120 lei 30 cm in diametru cu 140 cm inaltime 130 lei Se pot face si la alte dimensiuni (5 35 cm) in functie de necesitate. Daca alegei un burghiu de 25 cm ieii mai ieftin pentru ca nu pltii 2 burghie dar vei muncii n plus. Gropile la stlpi vor ieii prea mari, iar gropile la pomi prea mici.

Va as recomanda burghiul de 25 cm dac avei de plantat un gard mic i doar civa pomiori. Foreza manuala, dimensiune burghiu 15 cm este un burghiu manual de pamant, model clasic, cu maner in forma de T. Folosit in activitatile din curte si gradina, pentru plantat flori, arbusti, butasi etc. Functionaeza prin forta bratelor si permite obtinerea unor adancimi variabile de lucru, functie de dorinta utilizatorului. Alegeti un burghiu de pamant manual nu cu motor Distribuie Am cumparat acest burghiu fiind exasperat de Motoburghiul Technik TMD520 care nu a rezistat la mai mult de 5060 de gauri fara vizita in service.

Burghiu de pamant QuikDrill M Burghiul de pamant este perfect pentru plantat plante perene, aerat solul, amestecat compost si pentru fixat stalpi medi Sapa o gaura uniforma fara a se bloca in ra Bun venit in categoria Foreze pamant.

Online si in cele 23 magazine poti alege cea mai buna solutie pentru tine si nevoile tale. Ai preturi incepand de la 59. 99 Lei si beneficiezi de consultanta personalizata la oferta din categoria Foreze pamant. Burghiu manual cu diametru de 150 mm, lungime total 1010 mm, lungimea spiralei 550 mm, adncimea max. de gurire 800 mm, pentru efectuarea gropilor la plantarea pomilor, a gurilor de fixare a stlpilor etc. Burghiu Manual pt Plantat D[cm: 15 PRET 47.

00 LEI Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi modificate fara o notificare in prealabil.Phone: (148) 234-3528 x 7366

Email: [email protected]