Pompa manuala extragere ulei

Apr 16, 2013 In plus, nu te mai jegaresti pe labe, nu mai faci pete de ulei, nu mai demontezi scuturi, pe scurt e mai avantajoasa metoda cu pompa. Pompele sau folosit la noi pana dupa revolutie, era un mod eficient si curat de a efectua schimburile de ulei, toate serviceurile mari aveau pompa de extractie ulei.

Pompa Manuala Scos Ulei Din Butoi, Find Complete Details about Pompa Manuala Scos Ulei Din Butoi, Pompa Manuala Scos Ulei Din Butoi, Pompa Manuala Extragere Ulei Si Combustibil Din Butoaie, Pompa Manuala Electrica Butoi Ulei Combustibil Motorina from Pumps Supplier or ManufacturerChina Yangzhou Guo Tai Co.Ltd. Apr 03, 2015 Oil Suction Pump Ultimate Speed Lidl.

Din 1957 Acest Automobil Nou a Stat Sub Pamant. Doar Dupa 50 De Ani A Fost Dezgropat! Pompa manuala rotativa aluminiu pt transfer motorina, ulei, benzina Unelte Scule Feronerie Unelte si piese 220 lei Pompa manualaelectrica scos ulei motor, cutie vit.Pompa vid scos introdus luchide in auto. Track this topic La Lidl apare din cand in cand o pompa electrical la 12 Vcc care face treaba buna si cu ulei si cu motorina.

Mai bine vezi la ce serveste supapa de pe pompa de ulei! Si nu uita si de existenta sitei sorbului pompei de ulei. Cauti Pompa Manuala Ulei? Compara preturile la Pompa Manuala Ulei, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Pompa de Gresare Manuala Ungere; Pompa de Gresare Pneumatica si Electric; Pompa Extractor Benzina Motorina Ulei Vaselina Pompa Extractor Benzina Motorina Ulei. Pompa Extractor Benzina Motorina Ulei. Sortare dup Pompa de Mana pt. lichid de racire lichid de Pompa manuala rotativa transfer ulei sau motorina F A.

Pompa manuala rotativa din fonta cu teava din 3 bucati pentru transfer ulei din butoi de 60L, 208L, 220L. Pompa Manuala de Ulei Yato 1618LMIN, AL YT0712Pompa manuala de ulei de Yato cu o capacitate de 0. 3L, Pomp manual extragere combustibil sau uleiExtragere ulei sau combustibil din butoaie: 40 200L.

Adauga la favorite. Mai multe detalii. 52, 36 RON Cost livrare. Vezi oferta. Pompa aspiratie benzina, ulei si alte lichide nepericuloase. Nu este adecvat pentru aspirarea acizilor. Pompa extragere ulei 0. 5L YT0708 65 lei Pompa de ulei de mana, 0. 5L Pompa manuala pentru extragerea uleiului.

Greutate (g): 890 Pret pe bucata. Greutate (g): 890 Pret pe bucata. Pitesti, jud. Include 2 sonde pentru extragere ulei din motor.

6 x 1 100. mm, 10 x 1 100. mm. sau pentru Uz General si o sonda speciala. pentru aerisit sistemul de franare. sau ambreaje hidraulice. Capacitate 9 litri Pompa manuala de Ulei si alte Lichide 200 ml 4067BGS 4067BGS74. 8002. Descriere. In categoria de produse scule speciale auto va oferim pompe de scos lichide: extractor de fluide pneumatic, pompa electrica de scos lichide, pompa manuala pentru scos lichide, pompa manuala scos ulei, mini pompa diesel scos motorina sculemag.

ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si Pompa manuala de ulei profesionala Lube WorksWiltecBGS. Pompa manuala de ulei cu butoi 16L Lube Works la cel mai bun pret! cos. Nu aveti produse in cos! Pompa manuala de extragere din butoi WILTEC. 99 Lei. Adauga. Pompa manuala de extragere din butoi 22 litrimin.

155 Lei. Adauga. Pompa manuala de ulei cu butoi de 16Litri LUBE WORKS.Phone: (307) 177-6381 x 3287

Email: [email protected]