Manual de campanie electorala

Manual de campanie electorala. Elemente de New Media autor Marius Ghilezan editura Brumar Ghidul de campanie al lui Marius Ghilezan, desi aparut in 2000(2012), ramane cel mai consiste E vorba de un mic comentariu, Commentariolum, care pretinde a fi un manual de campanie electoral redactat de Quintus Cicero, fratele acestuia, n pregtirea alegerilor consulare pentru anul 63 a.

Chr.atunci cnd Marcus se nfrunta cu Antonius Hybrida i cu L. Sergius Catilina pentru unul dintre cele dou mandate de consul. Manual de Campanie Electorala abordeaza elementele teoretice si practice de concepere si implementare a unei campanii electorale Recomandat Manual de campanie electorala bookiseala. ro Manual de campanie electoral cu elemente de New Media are toate ingredientele necesare unei campanii de succes: de la alegerea Manual de Campanie.

494 likes. Manualul de Campanie Electorala abordeaza elementele teoretice si practice de concepre si implementare a unei campanii Volumaul lui Quintus Tullius Cicero este un fel de maina timpului. Te proiecteaz n urm cu 2080 de ani, tot n plin campanie electoral, printrun set eficient de tips& tricks pentru candidaii politici. Volumasul lui Quintus Tullius Cicero este un fel de masina timpului.

Te proiecteaza in urma cu 2072 de ani, tot in plina campanie electorala, printrun set eficient de" tips& tricks" pentru candidatii politici. Lumea se nnoiete. Dac nu ar fi aprut internetul, na mai fi publicat ediia a lla a Manualului meu de campanie electoral, aprut nc din 2000.

Comunicarea politic rmne aceeai, doar instrumentele ca i oamenii se schimb. n citetePhone: (987) 479-3341 x 6390

Email: [email protected]